SHKODRA MERR ÇMIMIN E PARË ME KRIJIM TË KOLEC GAJTANIT DHE ALFRED ÇAPALIKUT. Festivali mbarekombetar i kenges per femije mberriti ne naten e tij finale, 22 kenge konkuruan ne edicionin e 53-te te ketij festivali duke sjelle ne skene disa nga krijimiet me te mira te artisteve te mirenjohur nga gjithe trevat shqiptare.

Ky festival erdhi si nje bashkepunim i pervitshem i DAR, Bashkise Shkoder, QKF dhe Ministrise se Kultures. Çmimi i madh i ketij festivali pas shume vitesh rikthehet ne Shkoder me tekst te Alfred Çapalikut, muzike te Kolec Gajtani dhe orkestrim te Roland Guli. Kenga fituese “Jam e madhja jam e vogla” u kendua nga dy vajzat e vogla shkodrane Enia Shurdha dhe Sevina Kurti.