Ka qene prezent per disa dite me radhe, por është përmbyllur me interpretimin e te rinjve dhe te vjetërve, zërave te ri, por edhe emrave te mëdhenj te Teatrit Migjeni qe kane interpretuar poezi te cilat zëne vend ne Shkodër.

Një aktivitet qe përqafon poezinë dhe interpretimet dinjitoze te te rinjve dhe atyre qe sot ngjiten ne Teatrin Migjeni.