SHKOLLA 9-VJEÇARE DHE TË MESME UROJNË NËNAT E MËSUESIT. Mes urimesh kane filluar festimet per 7-8 marsin ne shkollat e qytetit te Shkodres.

Shkolla “Branko Kadia” kishte pergatitur nje aktivitet me kenge e recitime nga vete nxenesit e talentuar te kesaj shkolle. Nga ana tjeter mes poezive shume urime erdhen per mesuesit e nenat edhe nga nxenesit e shkolles 9-vjecare “Pashko Vasa. Nje menyre te vecante per te uruar nenat e mesuesit kishte zgjedhur shkolla e mesme teknologjike, duke i mbledhur bashke nenat e mesuesit ne nje koktej mes urimeve dhe luleve Festimet do vazhdojne cdo dite ne shkollat 9-vjecare dhe te mesme te qytetit te Shkodres me rastin e festave te mesuesit dhe nenes.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/9AyG7lH-x5M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]