Në teatrin “Migjeni” ka filluar puna për përgatitjen e koncertit “Prandverë me kangë”. Regjisorja Rita Gjeka dhe drejtori artistik Ilir Zoga japin më tepër detaje për organizimin e këtij koncerti.

Moderatorja Rajmonda Marko premtoi shumë emocione nga ky koncert.

Koncerti “Prandverë me kangë” realizohet prej disa vitesh nga teatri “Migjeni” në Shkodër, ndërkohë që spekatorët kanë mundësi ta ndjekin me datë 12 maj, në orën 19:00.