DITËN E HËNË FILLON SHITJA E LIBRAVE NË TË GJITHA SHKOLLAT.
Kete te enjte ne shkollat e qytetit te shkodres ka filluar furnizimi me librat shkollore qofte per nivelin 9-vjecar apo te mesem. Nderkohe procesi I shperndarjes do filloje diten e hene date 1 shtator.

Sipas informacioneve nje pjese e librave jane botime te reja dhe nxenesit jane te detyruar ti blejne ato por materiali shkollor I disa lendeve nuk eshte ribotuar apo pesuar ndryshime duke I dhene keshtu mundesine nxenesve te perdoren edhe libra te cilet jane perdorur ne vitet e kaluara. Deri diten e hene ne te gjtiah shkollat do te mberrijne librat perkates per secilen shkolle sipas kerkesave te altertekstit dhe diten e hene do filloje shitja ne te gjitha shkollat 9-vjecare dhe te mesme te qytetit te shkodres.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/KHbP3mNzFh8?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKANABIS, POLICIA RRETHON TEMALIN
Artikulli tjetërKRONIKA 28/8/2014