BRUNO: “IA ARRITËM QËLLIMIT PËR RIKTHIMIN E GARDËS SË VJETËR’. Tashmë projekti për rivënien në skenë i dramës “Gjaku i Arbrit” dhe rikthimin e trupës së vjetër në skenë dhe në role, ka marrë jetë.

Regjisori Bruno Shllaku ka treguar për Star Plus se i’a kanë arritur qëllimit të rikthejnë në role Tinka Kurti, Elez Kadria, Ramiz Rama, Ymer Bala e shumë të tjerë.Tashmë kanë filluar provat në tavolinë edhe për dramën “Kurora e Dhimbjes” nga dramaturgu Fadil Kraja. Të dyja këto drama do të vihen në skenën e teatrit “Migjeni” në kuadër të festimeve dhe aktiviteteve të shumta që do të bëhen me rastin e 65-vjetorit të teatrit “Migjeni”.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/26mcyyYhk0g?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGRABITJA NË LEZHË, SHOQËROHEN 15 PERSONA
Artikulli tjetërKUFIZUESIT E SHPEJTËSISË NË ÇDO SHKOLLË