TË GJITHA SHKOLLAT 9-VJEÇARE DHE TË MESME GATI PËR VITIN E RI SHKOLLOR
Te gjitha shkollat 9-vjecare dhe te mesme te qytetit te Shkodres jane pajisur me materialet shkollore perkatese dhe ka filluar kete te hene procesi shperndarjes se librave shkollore e gjithashtu procesi I regjistrimit te nxenesve.

Fillimi ketij procesi ka pasur disa vonesa per arsye te mungeses se disa teksteve dhe kryerjes se procedurave te fundit te inventarizimit megjithate sipas te dhenave nga DAR ky proces po vijon normalisht ne te gjitha shkollat e qytetit te shkodres.  Procesi i shperndarjes se librave shkollore do vijoje deri me date 15 shtator dhe deri ne kete date cdo nxenes duhet te pajiset me materialin shkollor, cdo prind apo nxenes mund te bleje tekstet shkollore prane shkollave perkatese.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/t0ELVlm9WuY?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVIDHET KASAFORTA E FONDACIONIT NË FUSHË ARRËZ
Artikulli tjetërSHKODËR, VETËM 1 DENONCIM ANTIKORRUPSION