PËRDORIMI I FONDEVE PUBLIKE DHE TË BE NË MBËSHTETJETË TURIZMIT .Programi i bashkepunimit Shqiperi-Mali i Zi dhe Instituti per Bashkepunim e Zhvillim kane organizuar kete te  marte ne Hotel Colosseu workshopin me teme

“Kuadri financiar per zhvillimin e turizmit ne Bjeshket e Nemuna nepermjet perdorimit te teknologjise se informacionit dhe komunikimit” Gjate ketij takimi me pjsemarrjen e perfaqesuesve nga institucionet vendore, nga shoqeria civile dhe biznes u diskutuan tema te rendesishme sa i takon perdorimit te fondeve publike dhe fondeve te BE po njekohesisht per mundesite e kreditimit per financimin e nismave TIK. 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/tnVH7tTzGkY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA NË MAL TË ZI ËPR FAZËN PËRGATITORE
Artikulli tjetërSUPERKUPA E ITALISË FITOHET NGA NAPOLI