Ish-polici Arjan Tase që aksidentoi për vdekje 7-vjeçaren në plazhin e Potamit u la në burg nga Gjykata e Vlorës.

Sipas burimeve,në seancë Tase ka pranuar krimin dhe ka deklarurar se nuk do ta ankimojë, i ka shprehur ngushëllime familjarë, ka kërkuar falje.

“Ai ka qenë i rënduar psikologjikisht dhe gjatë gjithë kohës ai nuk ka folur shumë dhe kërkesa e tij ka qenë për mosankimim. Tase ka shprehur pendesën e tij në këtë ngjarje të rëndë”