Shkodra një qytet me tradita të lashta e njohur për historin e rozafës, për xhamin e plumbit për mikpritjen, ka fatin të kët në gjirin e saj mal e det por mbi të gjitha ajo njihet edhe për bukurin e saj . Ajo rendite e para në një artikull sygjerues për turistët e huaj që duan të vizitojnë Shqipërinë . Por sot qyteti ynë ndihet sikur i është zënë fryma nga mbetjet e zgjedhjeve të 21 Qershorit. Flamujt duken se janë vendosur për të mos u hequr më derisa koha ti heq vet ata .

Në fakt këta flamuj duhej të ishin hequr kohë më parë edhe pse për ta u shpenzuan shifra të konsiderueshme por duket se kjo gjë është lënë në harres si nga kryetarja e ardhshme e Bashkis znj. Voltana Ademi po ashtu edhe nga pertendentja tjetër znj. Keti Bazhdari pa dashur të thumbojmë asnjërën prej tyre sepse kjo është një autokritikë . Ndodh shpesh herë të shohësh qytetar teksa kalojnë rrugës e hasen me të tilla pamje dhe të rrudhin buzët nga keqardhja dhe pak knaqsia sesi qyteti ynë ka mbetur në këtë gjëndje. Këta flamuj nuk është e thënë të hiqen vetëm në rrugët kryesore por ama në të gjtha lagjet e qytetit tonë ashtu sic janë vendosur duhet edhe të hiqen tashmë. Shkodra nuk asht mendjemadhe ,asht vajz e llastume prej dashnis t’gjithkujt.