E HËNA ISHTE AFATI I FUNDIT, POR PARTITË NUK ZBATOJNË VENDIMIN. Ky ishte apeli I bere nga bashkia e Shkodres per heqjen e flamujve, te subjekteve politike, me 19 Qershor, por sic duket edhe nga pamjet askush nuk iu pergjigj kesaj kerkese te bere nga bashkia e Shkodres.

Ne kete te premte, kur kane kaluar 3 dite nga afati I lene nga Bashkia e Shkodres, asnje nga subjektet politike nuk I eshte pergjigjur Bashkise se Shkodres, duke e lene qytetin serish nen ngjyrat kuq dhe blu, qe per hi rte se vertetes jane ngjyrat e qytetit, por jot e nje qyteti te ndotur nga flamujt e partive politike. Bashkia Shkoder, ne deklaraten per shtyp deklaroi se do te ishte vete bashkia ajo e cila do te merrte masa per heqjen e tyre, megjithate duket se ende nuk ka nje vendim te tille, duke e lene qytetin serish te ngjyrosur me flamujt e partive politike.