Në kuadër të projektit të financuar nga bashkimi Europian “ Flood north alb” , u zhvillua vizita e parë studimore tek Ura e Mesit në Shkodër. Në këtë project do të marrin pjesë mbi 10 shtete të cilat do të ndihmojnë në menaxhimin përmbytjeve komplekse në qarkun Shkodër.

Drejtor i bashkëpunimit ndërkombëtar dhe programeve të huaja pranë agjensisë kombëtare të mbrojtjes civile, Klajdi Nikolla tha se synimi i këtij projekti është aktivizimi I mekanizmave europiane të mbrojtjes civile edhe në raste të tjera të fatkeqsive natyrore.

Artikulli paraprakPRESIDENTI BEGAJ PËRKUJTOI KRYENGRITJEN E M.MADHE
Artikulli tjetërTRAJNERI OSMANI: ME PARTIZANIN NDESHJE PRESTIGJI