Me mbarimin e festimeve për Krishlindjen në vendin tonë një pjesë e mirë e shtetasve shqiptarë por edhe ata që huaj janë kthyer drejt vendit ku jetojnë dhe punojnë. Fluksi i daljeve të shtetasve dhe mjeteve ka vijuar edhe sot në pikën e Kakavijës.

Fluks të madh të shtetasve shqiptarë dhe të huaj ka pasur edhe në hyrje, të cilët duket se kanë zgjedhur Shqipërinë për të kaluar ndërrimin e viteve.

Hyrje e shtetasve shqiptarë 4411

Dalje e shtetasve shqiptarë 1513

Hyrje e shtetasve të huaj 391

Dalje e shtetasve të huaj 275

Hyrje mjete shqiptare 822

Dalje mjete shqiptare 337

Hyrje mjete të huaja 170

Dalje mjete të huaja 116