Qendra e Rekrutim Personelit në Ministrinë e Mbrojtjes ishte e pranishme sot në qytetin e Shkodrës për informimin e të rinjve mbi fushatën e rektrutimit të ushtarë-detarëve dhe oficerëve të rinj në Forcat e Armatosura për vitin akademik 2022 – 2023. Majore Denisa Pëllumbaj bëri të ditur se aplikimet për oficer janë të hapura deri në 11 gusht, ndërsa në datën 15 gusht mbyllen aplikimet për ushtarë-detarët.

Ndërkohë, banda ceremoniale e Forcave të Armatosura performoi në rrugët kryesore të qytetit dhe në pedonalen para hotel “Colosseo” në Shkodër.

 

Artikulli paraprakBORDI I TRANSPARENCËS PUBLIKON ÇMIMET E REJA, ULET ME TRE LEKË ÇMIMI I NAFTËS DHE GAZIT
Artikulli tjetër“NATA SHKODRANE” NË SHTËPINË E TË MOSHUARVE