PRITET NDËRTIMI I NJË PIKE KONTROLLIT TË PËRBASHKËT NË PLAVË. Një pikë e përbashkët në Plavë të Malit të Zi me Shqipërinë dhe Kosovën për të minimizuar trafiqet e jashtëligjshme pritet që të jetë zgjidhja e duhur.

Kjo bëhet e ditur nga Ardian Zaganjori, koordinator i qendrës së kordinimit dhe bashkëpunimit policor. Projekte të tilla që pritet të implementohen synojnë që të forcojnë kufijtë dhe të ndikojnë për eleminimin në një masë të konsiderueshme të mallrave kontrabandë që kalojnë në Shqipëri apo Malin e Zi.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qEOB7nCVrLs?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]