Ka përfunduar procesi i numërimit të votave për kandidatët në KZAZ nr 4 në Shkodër.

Në këtë KZAZ në radhët e PD-së kryeson kandidati Bardh Spahia me 1990 vota, ndërsa në PS, Benet Beci me 673 vota.

Rikujtojmë se kanë ngelur dhe dy KZAZ në të cilat procesi i numërimit nuk ka përfunduar ende, KZAZ NR 2 DHE KZAZ NR 3.

Më poshtë mund të shihni process verbalin e KZAZ nr 4.