Një 24-vjeçar shqiptar është arrestuar në Spanjë pasi ishte ‘kopshtar’ i një ferme me mbi 1 mijë rrënjë kanabisi.

Ferma ndodhej në Bashkinë e Jarandilla de la Vera dhe aty kishte të mbjella gjithsej 1 mijë e 117 rrënjë.

Ndërkohë të gjitha këto rrënjë u prenë dhe në fund pesha e tyre rezultoi rreth 1 ton.