Shpesh jemi mësuar që ta shohim familjen mbretërore në perfeksion, anëtarët e sëcilës duken pa asnjë defekt.

Megjithatë, kjo nuk është e vërtetë.

Kate Middleton, princi William, prince Harry, madje edhe Mbreti i ri Charles janë fotografuar në momente të sikletshme dhe ata do të donin t’i zhduknin nga interneti këto foto.