Massimo Bietti është një fotograf italian që udhëton nëpër botë dhe kap momente të jetës së fëmijëve

Ai tashmë ka vizituar fëmijë në Indi, Rusi, Norvegji dhe shumë vende të tjera. Disa prej tyre jetojnë në zonat më të largëta dhe secila fotografi na jep një vështrim të shkurtër të mënyrave të tyre unike të jetesës.

Fëmijë me mënyrë jetese, ngjyrë lëkure e veshje të ndryshme, por me ëndrra e shikim të njëjtë, ashtu siç vetëm një fëmijë mund ta bëjë.