Fryma e Re Demokratike ne Shkodër, ka denoncuar paligjshmërinë e këshillit te Bashkisë se Shkodrës.

Nen Kryetarja e FRD eshte shprehur se ky keshill nuk po zbaton sic duhet ligjin dhe cdo vendim eshte ne kundershtim me lijin per pushtetin vendore