PUKA: KJO NJË DITË PËR TË VLERËSUAR KONTRIBUTIN E GRUAS. Ne kuader te 8 Marsit, Fryma e Re Demokratike ka organizuar nje aktivitet senzsibilizuar, ku ne qender te ketij takimi ka qene roli I gruas ne shoqeri.

Ne kete takim anetare dhe simpatizante te kesaj force politike, kane shkembyer mendimi per kete rol fisnik. Ne nje interviste per mediat, nen kryetarja e Frymes se Re demokratike ne Shkoder Alma Puka, eshte shprehur se ky aktivitet synon te rrise rolin e gruas ne Shkoder, por edhe te evidentoje hapat qe gruaja te jete e barabarte ne vendimmarrje. Gjate ketij takimi, kryetarja e forumit te gruas ne FRD, ka percjelle per te pranishmit edhe nje material te zgjeruar per rolin qe grate kane pasur ne jeten shoqerore si nje pjese e aktivite e shoqerise

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/b8Vn7zJXtaA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]