MË PAS PRITET QË FORUMI RINOR I PS SHKODËR TË ZHVILLOJË ZGJEDHJET.Forumi rinor i partisë Socialiste në Shkodër ka zhvilluar konferencën me temë “Identiteti Europian dhe diversiteti në një botë globale”.

Konferencën e hapi kryetarja e PS për Qarkun Shkodër Megi Ajtyresa. Pas kësaj konference shumë shpejt FRESH-i Shkodrës pritet që të zhvillojë zgjedhjet për të votuar krerët e rinj të kësaj strukture të Partisë Socialiste.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/HfwlRBvbH78?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakERE, DEBAT PËR ÇMIMIN E ENERGJISË
Artikulli tjetër5 DHJETORI, DITA BOTËRORE E VULLNETARËVE