Forumi Rinor i Partisë Socialiste në Shkodër vijon riorganizimin e tij ashtu siç vetë partia socialiste.

E pranishme në një prej takimeve ishte kryetarja e FRESH për Shqipërinë Joleza Koka. Kryetarja e FRESH thotë se ky forum edhe në Shkodër ka një peshë të rëndësishme për partinë socialiste dhe kjo është parë edhe në fushata elektorale. Koka shprehet se po tentohet zgjerimi i përbërjes së FRESH-it në Shkodër por kërkohen element cilësor. Të rinjtë e FRESH kërkojnë që edhe në PS të japin një frymë të re si e vetmja mundësi për të sjellë zhvillim.