Amortizimi i rruges se fshatit dorgovoj qe shtrihet ne njesine administrative qender eshte drejtuar disa here ne kronikat problematike.

Kjo rruge qe lidhe dy fshtra te Drogovojes me rreth 300 banore ka 25 vjete qe nuk eshte hedhur asnje lopate zhavor. Ne ditet me reshje ky segment rrugor me gjatesi 1 km e 500m eshte i pakuleshem si per automjete ashtu dhe per kembesore. Ne prage te miratimit te projekt buxhetit 2017 per bashkine M.Madhe banoret e fshatit Drogovoj kane kerkuar nga kryebashkiaku Tonin Marinaj asfalktimin e rruges.