KU E KALOJNË DHE SA SHPENZOJNË PËR FUNDJAVËN QYTETARËT E SHKODRËS
Ajo qe per disa njerez njihet si fundjave, per shume te tjere eshte thjesht e shtune dhe e diele. Kjo do te thote se qytetaret nuk i kane mundesite financiare per te shkuar diku per fundjave,

kryesisht per shkak te kostos se larte te nje, dy apo tre diteve jashte shtepise.Megjithate, nuk jane te paket qytetaret qe per kameran e Star Plus, thone se pavaresisht kostos, ata shkojne dikund ne fundjave.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/CMeLWoit0Ag” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKJO ËSHTË MË E BUKURA E MALËSISË
Artikulli tjetërQYTETARË MOS PENGONI URGJENCËN