Me ardhjen e festave ,duket se të gjithë sensibilizohemi sidomos për fëmijët . Paraditen e së hënës fëmjët e shtëpis së foshnjes 0 deri në 6 vjec ,kanë marrë dhurata e para për festat. Mes gëzimit dhe përqafimesh ,ata kanë kaluar momente shumë të gëzueshme mes lodrave që morën dhuratë .

Drejtoresha e shtëps së foshnjes Manjola Kalamishi ,shpreh edhe falenderimin e saj . Për të tilla kauza vullnetarët dhe ata që duan të kontribuojnë janë të shumtë si shqiptarë dhe të huaj , duke bërë që të gjithë këta fëmijë ,që janë pa prindër ose që nuk mund të jenë pranë familjes së tyre ,të mos e ndjejnë veten të vetëm dhe të distancuar por të kalojnë festat të gëzuar .