RRUGËT KRYESORE DHE DYTËSORE TË QYTETIT KALOHEN ME VËSHTIRËSI. Kjo eshte situata e qarkullimit ne rruget e qytetit te Shkodres, dukshem edhe nga pamjet qe ofrohen nga Star Plus levizja ne qytet e automjeteve dhe e kembesoreve eshte e veshtire . Afrimi i festave te fundvitit dhe ardhja e emigranteve jane shkaktaret kryesore te kesaj situate kaotike e cila shoqeron te gjitha rruget e qytetit qofshin ato kryesore apo dytesore.

Kesaj gjendjeje i shtohet edhe bllokimi i hapesirave te lira nga parkimet e gabuara duke beret e trafiku te jete edhe me i bllokuar e per rrjedhoje qarkullimi ne qytet edhe me kaotike. Levija ebicikletave apo edhe ekembesoreve veshtiresohet se tepermi dhe behet e rrezikshme sidomos gjate oreve te perfundimit te orarit te mesimit koha gjate se ciles levizja e femijeve eshte edhe me e madhe. Kjo situate krijon terrenin e favorshem per incidente apo aksidente te mundshme prandaj nevojitet marrja e masve me te medha gjate periudhes se festave te fundvitit nga Policia Bashkiake dhe Policia e Qarkullimit Rrugor.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/_fAHDuExoGQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakOSHEE, QENDËR TË RE SHËRBIMI
Artikulli tjetërAKADEMIA, U-19 PËSON HUMBJEN E PARË