URUÇI: FURNIZIMI ME UJË I RREGULLT, KA ENDE PËR TU PËRMIRËSUAR.

Gjate kësaj periudhe spitali rajonal i Shkodrës ka pasur një fluks shtrimesh qe shkon deri ne 197 te shtruar për kapacitetin e spitalit per te përballuar ketë fluks foli per Star Plus nëndrejtorja teknike e spitalit Dhurata Uruci e cila tregoi gjithashtu per furnizimin e spitalit me ujë, me medikamente dhe ngrohjen e ambienteve. Uruci ka treguar se urgjenca e spitalit përballon çdo dite nje fluks prej me shume se 90 vizita per ketë arsye 6 ambulancat te cilat funksionojnë me turne pra ne një turn janë 3 prej tyre janë te pamjaftueshme për te përballuar fluksin 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/NKA6xYCBM3I?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“ZADRIMA, TOKA JONË”
Artikulli tjetërTËRTHORJA: BASHKIA BËRI NDËRHYRJEN ME VONESË