PASKALI: QEVERIA PO HARTON PROJEKTE PWR RRITJEN E ROLIT TW GRAVE. Star Women, projekti I cili prej pothuajse nje viti eshte present edhe ne Qarkun e Shkodres, eshte permbyllur ne nje takim me te gjitha grupet e interest.

E Pranishme ne kete takim ka qene edhe zv ministria  e ekonomise Brunilda Paskali, e cila ka folur rreth politikave te qeverise shqiptare ekzaktesisht per te rritur rolin e gruas.Per nje vit me radhe ne kuader te ketij proejkti jane trajnuar shume grad he vajza nga fusha te ndryshme, te cilat sot jane te gatshme te perballen me tregun e punes ne Qarkun e Shkodres dhe me gjere.  

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/anQLJMqiHzo?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“TË NJOHIM MË SHUMË BE-në”
Artikulli tjetërSERBI-SHQIPËRI, UEFA SHTYN VENDIMIN PËR NESËR