Ceshtja e furgoneve te cilet nuk pajisen me licensa, ka qene teme diskutimit ne keshillin e Bashkise se Shkodres.

Krtyetarja e Bashkise Shkoder eshte shprehur se nje ceshtje e tille eshte pezull per shkak te mungeses se akteve nen ligjore te qeverise. Por gjate kesaj mbledhje keshilltari Gezim Galiqi, i ka kerkuar informacion kryetares Ademi per ceshtjen e terminalit ne Shkoder nje premtim ky i dhene gjate fushates elektorale. Megjithate, gjate kesaj mbledhje eshte miratuar “Per miratimin e linjave të rregullta ndërqytetase të transportit të udhëtarëve për linjat: Shkodër – Dajç – Shkodër, Shkodër-Postribë -Shkodër dhe Shkodër-Shalë-Shkodër.

Artikulli paraprakKËSHILLI VENDOS, TAKSA E NDIKIMIT NË INFRASTRUKTURË NGELET 4%
Artikulli tjetërREFERENDUMI, HAFIZI KOMISIONIT: KAM MBI 24 ORË QË JU KËRKOJ