Ish Presidenti i Vllaznisë Valter Fushaj në një intervstë për SuperSport është shprehur se është i interesuar ta blejë si emblemën dhe 51-75% te aksioneve të Vllaznisë. Gjithashtu ka theksuar se këto akisione dëshorion ti marrë më çmim të arsyeshëm.. Sipas Fushaj Bashkia ka shpenzuar shuma të mëdha lekësh por problemi i tyre ka qënë keq-menaxhimi që i kanë bërë Vllanzisë.

Ndër të tjera ish presidenti është shprehur se Vllazninë dëshiron ta marrë në bashkëpunim më Bashkinë ose me ndonjë biznesmen tjetër të intersuar ku mund ta çojnë në nivelin e duhur. Valter Fushaj tregon se nën drejtimin e tij mund ta bëjë Vllanzinë për rreth dy apo tre vite të jetë rivale e një kalibri me Skendërbeun.

Valter Fushaj në përfundim ka thene se Vllazninë e ndjek gjithmonë pasi e do me zemër dhe nën drejtimin e tij do të bëj të mundur rikthimin e tifozëve.