300 punonjës së minierës së bakrit “Beralb” në Pukë janë ngritur në protestë pasi prej një muaji në minierë dhe në fabrikën e përpunimit të bakrit është pezulluar puna. Kompania kineze ka vendosur mbylljen e aktivitetit për shkak të rënies së çmimit të bakrit.

Kjo ka sjellë revoltën e minatorëve të cilët kërkojnë hapjen e punës në këtë minierë. Minierat në Pukë dhe Fushë Arrëz janë me koncesion nga një firmë kineze.