Për të fiksuarit pas teknologjisë Samsung nxjerr në treg modelin Galaxy On7 (2016).

Me një çmim prej 240 dollarësh, telefoni vjen me parametra të lartë, me ekran 5.5 inç, 3GB RAM, memorie 32 GB dhe i shoqëruar me një port për microSD. Sakaq, sa i përket modelit tjetër Galaxy On5 (2016), i cili do të jetë me parametra më të ulët ende nuk ka një komunikim zyrtar nga kompania e Samsung.