Këshilli i Lartë i Prokurorisë do ti dërgojë sot për votim Kuvendit listën me tre kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm.

Lista kryesohet nga Olsion Çela, pasi tij Arta Maku dhe Fatjona Memçaj.

Burime zyrtare nga Gjykata Administrative e Apelit bëjnë të ditur se asnjë nga 3 kandidatët nuk ka ankimuar renditjen e KLP.

Dy ditë më parë, Arta Marku i kërkoi Këshillit pikëzimin e detajuar, informacion që kandidates ia vunë në dispozicion dje.

Nëse asnjë nga kandidatët nuk siguron shumicën e votave, votohet kandidati i renditur i pari në listë.