ADEMI: JAM NË GARË ME EMRA TË TJERË, PRESIM VENDIMIN. Partia Demokratike, vijon te jete ne fazen e diskutimeve per emat qe do te garojne ne Bashkine e Shkodres ne zgjedhjet e 21 Qershorit.

Nje fakt I tille eshte pohuar edhe nga vete kryetari I PD-se Shkoder Ramiz Cobaj, I cili ka deklaruar se gjithcka pritet te zyrtarizohet gjate ketyre diteve Por nga ana tjeter, Deputejta e Shkodres Voltana Ademi, ka ripohuar qe eshte ne gare dhe eshte nje nga kandidatet qe perfliten per te hyre ne garen per shkodren.Gara per Shkodren qe ne distance, duket se ka nje perplasje te forte, qofte ne emra kandidatesh por edhe gare Brenda grupesh, megjithate do te jete kryetari I pd-se Basha ai I cili do te vendose edhe kandidatin qe do te garoje perballe Keti Bazhdarit ne garen per Bashkine e Re te Shkodres me 21 Qershor