Pa më të voglin dyshim që mund të konsiderohet si një nga investimet më të rëndësishme private ne territorin e Qarkut te Shkodrës gjate viteve te fundit. Nje kompleks modern dhe I pershtatshem per te gjitha moshat, qe ofron mundësi reale çlodhjeje por edhe për te kaluar çastet me te gëzueshme me te afërmit tuaj. Por përballe këtyre temperaturave te larta, GardenLand, ofron për te gjithë banoret, dhe turistet e ndryshëm, një mundësi te re, një pishine modern, e vetme ne llojin e saj ne qarkun e Shkodrës.

Ne ceremoninë e inaugurimit te këtyre ambienteve te reja ne Gardenland, administratori i Gardenland Përparim Rraboshta është shprehur se ky investim vjen për t’ju ofruar banoreve te Shkodrës. Nje feste e veçante i është kushtuar këtij inaugurimi, ku prezent ishte edhe këngetari i njohur Ermal Mamaqi, ndërkohe qe tashme te gjithë janë te ftuar qe nga 1 gushti, te vizitojnë nje ambient kaq modern, ne Gardenland ne Barbullush ne Qarkun e Shkodrës, larg zhurmës dhe streseve te përditshme ne një oaz te kënaqesise dhe relaksit.