ORGANIZOHET NGA DREJTORIA RAJONALE E ARSIMIT DHE QENDRA KULTURORE E FËMIJËVE.Drejtoria rajonale e arsimit në bashkëpunim me qendrën kulturore të fëmijëve kanë zhvilluar një garë me biçikleta me fëmijët e kopshteve të Shkodrës.

Këto aktivitete thotë inspektori i DAR Entri Çaku vijnë edhe në kuadër të 70 vjetorit të çlirimit të Shqipërisë.Këto aktivitete shërbejnë për fëmijët.Në ditët në vazhdim do të këtë edhe aktivitete të tjera për një zhvillim të qëndrueshëm të fëmijëve.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/S5zudE76xmA?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKE, JUNCKER NIS MANDATIN
Artikulli tjetërRUAJTJA E VLERAVE TË HERSHME MUZIKORE