TËRTHORJA: KRIJIMI I INSPEKTORIATIT TË MJEDISIT NDIKOI PËR MBROJTJEN E PYJEVE.Inspektoriati shtetëror i mjedisit, pyjeve dhe ujërave ka nisur përgatitjet për ngritjen e task forcës për muajin e pyllëzimit që do të  nisë në dhjetor.

Drejtori i inspektoratit flet për parapërgatitjet të cilat do të mundësojnë mbjelljen e pemëve në zona të ndryshme.Krijimi i Inspektoratit thotë Tërthorja ka ndikuar pozitivisht për të mos lejuar prerjen e pyjeve në mënyrë të paligjshme….Sa i përket akuzave që ka bërë shoqata e gjuetarëve disa ditë më parë në “Star Plus”, drejtorit Tërthorja thotë se nuk ka gjueti të paligjshme dhe se situate është nën kontroll.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/H55fTSYdqRI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“FALLSIFIKIM I DOKUMENTEVE SHKOLLORE” NIS HETIMI
Artikulli tjetërPOLICIA BASHKIAKE HEDH POSHTË AKUZAT E SINDIKATËS