KONCERT NGA NXËNËSIT E SHKOLLËS ARTISTIKE “PRENKË JAKOVA”. Nxenesit e shkolles se mesme artistike “Prenke Jakova” permes nje koncerti te realizuar nga ato vete nen perkujdesjen e mesuesve te tyre, kane uruar mesuesit e nenat e tyre per festat e 7-8 marsit.

Kenge, pjese instrumentale, dhe koreografi ishin pergatitur nga nxenesit e talentuar te shkolles artistike “Prenke Jakova”, ne menyre te vazhdueshme keto nxenes sjellin koncerte me nivel te admirueshem artistik duke shpalosur talentin e tyre po njekohesisht formimin shkollor.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/QU3wEEN6YtE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]