Kandidati për deputet, Helidon Bushati, takimin e radhës e ka patur me banorët e Njësisë Administrative Ana e Malit.

Bushati përmes një postimi në Facebook shkruan se gishtat e njërës dorë janë shumë për të numëruar investimet e 8 viteve në këtë zonë.

Helidon Bushati premtoi se pas 25 prillit do të jetë deputeti i zonës dhe se do të lobojë për fonde për Anën e Malit.

POSTIMI I PLOTË