DREJTORJA E ARSIMIT FLET EDHE PËR SHKOLLËN NË MARK LULA DHE SHIROKË.

Është e vështirë të futesh për të dhënë mësim në banesat e fëmijeve që familjet e tyre janë të ngujuara nga gjakmarrja”. Kjo është përgjigja e drejtores rajonale të arsimit një ditë pas deklaratës të kryetarit të shoqatës së pajtimit të gjqeve Nikollë Shullani për 34 fëmijet e ngujuar me të cilët nuk zhvillohet mësim.Drejtorja Hakaj thotë se nga sot përmes ndërmjetësimit ka nisur që të zhvillohet mësimi me fëmijët që qëndroj të kyçur nga frika e vrasjes.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/hNsYuqsmAA4?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPEMËT E RREZIKSHME, AKSION NË DOBRAÇ
Artikulli tjetërSHQIPËRI- MALI I ZI, BASHKË NË EMERGJENCA