I BASHKOHET TRUPËS AKTORI I ARDHUR NGA AMERIKA YMER BALA.Rivenia ne skene pas 30 vitesh e drames “Gjaku i Arbrit” ka rikthyer ne role 30 vite me te vjeter aktoret e mirenjohur te skenes se Teatrit Migjeni si Tinka kurti dhe Ymer Bala etj po njekohesisht shume emocione.

 

Me emocion e lote  aktori Bala ka degjuar superlativat e kolegeve e miqve te tij artiste

Keshilli i Bashkise se Shkodres ka vendosur qe naten e premieres aktorit Bala ti jape titullin “Qytetar Nderi” nderkohe trupa po punon me perkushtim per premieren apo me sakte rikthimin pas 30 vitesh ne skene te kesaj drame e cila ende sot zgjon emocion e mall tek artdashesit.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/oxQPJJcdzhs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakKONCERT PËR FËMIJËT ME AFTËSI NDRYSHE
Artikulli tjetërPROJEKTE NË MBËSHTETJE TË BUJQËSISË