Gjenden disa granata dhe plumba ne nje truall te njesise Gur i Zi te bashkise Shkoder. Kjo sasi municioni mendohet te jene prej shume vitesh aty ndersa jane gjetur ne forme rastesore.

Pritet qe ne vendngjarje te mberrijne ekspertet e ministrise se mbrojtjes per te bere ekzaminimin e tyre.