Rreth boma të Luftës së Dytë Botërore janë gjetur në lumin e Bënçës në Tepelenë. Bomat kanë dalë në bregun e lumit dhe janë pikasur nga banorë të zonës.

Menjëherë banorët kanë njoftuar shërbimet e policisë. Ndërkohë pritet që ditën e nesërme do të mbërrijnë forcat e xhenios, të cilët do të bëjnë edhe asgjesimin e tyre. Policia ka rredhur zonën deri në momentin e asgjesimit të tyre.