55 VJEÇARI SYTKI MUSHTRAKA, ËSHTË VETËMBYTUR SHKAK DEPRESIONI .

Pas rreth 48 ore kerkimesh policía e Shkodres ka bere te mundur gjetjen dhe identifikimin e kufomes se pare ne ujrat e lumit buna. Sic behet me dije nga policía e Shkodres, kufoma eshte gjetur prane fshatit Pentar te Komunes Dajc. Sipas policise, viktima eshte shtetasi Sytki Mushtraka, 55 vjec banues ne qytetin e Shkodres. Nga kqyrja e kufomës nuk janë konstatuar plagë, apo shenja dhune.  Burime prane grupit hetimor ne policine e Shkodres  bejne me dije se nga deklarimet e familjarëve të këtij shtetasi, rezulton se shkak e vetëmbytjes është depresioni, pasi kohët e fundit është kuruar për të. Kufoma e 55 vjecarit u evidentua pasditen e se merkures ku kanë qenë pushues  dhe banor të zonës të ciulët kanë parë një trup njeriu me këmishë të bardh dhe me panatallona të zeza ndodhej I mbytur ndërsa rrjella e lumit po e tërhiqte. Ky eshte rasti I dyte qe regjistrohet vetem brenda pak ditesh sa I takon mbytjeve ne lumen buna, kur ne daten 19 korrik ne oren  11.30 në Lumin Buna, në Fshatin Zues, Komuna Rrethina, Shkoder, është gjetur një kufomë e seksit femër rreth 50 vjeç .

Artikulli paraprakZHBLLOKOHET HYRJA E SHKODRËS
Artikulli tjetërLEJET MJEDISORE, NDRYSHON LIGJI