Janë publikuar emrat e personave të arrestuar pasi akuzohen për gjobëvënie ndaj bizneseve në Shkodër.

Personat e arrestuar janë: M. M. Lici, A. I. Bajraktari, D. Z. Suktina, minoreni G.S, B. M. Domnori, G. R. Vajushi dhe F. V. Dibra.