Keshilli I Qarkut te Shkodres, ka qe nga kjo e hene edhe sekretarin e keshillit. Me 19 vota pro dhe asnje vote kunder, ish kryetari I bashkise Vau Dejes, Gjon Marku, I propozuar nga partia demokratike do te kete kete post ne kete institucion I cili drejtohet nga e djathta ne Shkoder.

Sekretari I zgjedhur tashme Gjon Marku, para anetareve te keshillit, ka garantuar se do te jete ne sherbim te te gjithe keshilltareve. Tashme kryghet edhe konfigurimi I plote edhe I ketij institucioni I cili gjate kesaj mbledhje ka zgjedhur edhe komisionet respective