Gjozef Kulla emerohet drejtor i arsimit ne bashkine Shkoder!

Me heret Kulla ka qene drejtor i ndermarrjes se trajtimit te studenteve si dhe Pergjegjes i emergjencave Bashkia Shkoder

Artikulli paraprakREAGOJNË PRONARËT E VARKAVE TË KOMANIT
Artikulli tjetërJEP DORËHEQJEN ADMINISTRATORI I POSTRIBËS, NË VEND TË TIJ EMËROHET BLEDAR BRAHIMATAJ