FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA, KONFERENCË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE.

14 nëntori i 2014 shënon 20 vjetorin e krijimit te departamentit të studimeve angleze dhe amerikane, në ketë përvjetor kaq të rëndësishëm për Universitetin e Shkodrës fakulteti i gjuhëve te huaja organizoi konferencën shkencore ndërkombëtare “rruge te reja për promovimin e gjuhës angleze” Profesorë e studente nga fakultetet e gjuhëve të huaja nga Kosova, Maqedonia, Austria dhe Londra janë pjese e kësaj konference shkencore e cila perçegjatë gjithë ditës se premte do te ketë referate nga profesorët ne lidhje me evoluimin e gjuhës angleze ne Shqipëri

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/2NHtkDedLeI?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAKUZA PËR NDËRMARRJEN E UJËSJELLËSIT
Artikulli tjetërNDAHET NGA JETA SHYQYRI SELHANI