Nga 13 persona e dyshuar, 11 prej te cileve punonjes policie, gjykata e Shkodres vendosi qe te zbuse masat e sigurise duke i liruar.

Per 9 prej tyre vendosi masen e sigurise arrest shtepie dhe per dy te tjere detyrim paraqitje. Ndersa per dy vellezerit Basha, pronar te nje firme ndertimi Altion Basha u la me arrest me burg dhe Armand Basha detyrim paraqitje.

Saimir Rrustemi arrest shtepie
Luida Ujka arrest shtepie
Mustaf Ishmaku arrest shtepie
Xhavit Isufi arrest shtepie
Rudina Keqi arrest shtepie
Arsenida Hadri detyrim paraqitje
Briland Mnela detyrim paraqitje
Klement Tola arrest shtepie
Paulin Prendi arrest shtepie
Altion Basha detyrim paraqitje
Armand Basha arrest shtepie
Rezart Prela arrest shtepie
Veronika Xhanaj arrest shtepie

Artikulli paraprakKISHIN KTHYER LOKALIN KU PUNONIN NË “MARKET” KOKAINE DHE I REZISTUAN POLICISË, ARRESTOHEN DY TË RINJTË SHQIPTARË NË ITALI
Artikulli tjetërRRITET NUMRI I FËMIJËVE TË PREKUR NGA DIABETI TIP 2